Зміни в графіку роботи

Шановні Партнери!
   Повідомляємо, що з 19.03.2020 компанія ТОВ «ETI Україна» змінює свій графік роботи,а саме:
офіс:   Пн-Чт з 9:00 до 17:00,  Пт з 9:00 до 16:00;
склад: Пн-Чт з 9:00 до 16:00,  Пт з 9:00 до 15:00;
           Сб-Нд – вихідні.
Новий графік роботи буде дійсний до 03.04.2020.

Важливо!
   Для мінімізації можливого поширення коронавірусу COVID-19, ETI Україна вводить тимчасовий режим обмеження всіх особистих контактів та умов відвантаження товару.
   Доступ в офіс і на склад з 18.03.2020 буде закрито (просимо попередити всіх водіїв, експедиторів). Ми рекомендуємо замовляти продукцію комплексно і користуватися послугами перевізників. У разі необхідності отримання товару зі складу ETI Україна, необхідно заздалегідь узгодити з менеджером компанії оформлення документів і свій приїзд. Отримання продукції та документів буде здійснюватися за межами складу (на вулиці).
   Так само повідомляємо, що у зв'язку з введеними додатковими заходами контролю на кордоні України, термін поставки обладнання може змінюватися.
   Окрім цього нагадуємо, що термін дії всіх рахунків-фактур (актуальність цін) триває 1 календарний день і з огляду на різку зміну вартості валюти всі відвантаження будуть проводиться з урахуванням актуального курсу Євро.
   Сподіваємося, що дані заходи будуть тимчасовими, і в найближчому майбутньому ми повернемося до звичного режиму роботи.

З повагою,
колектив компанії ETI Україна.