Введіть кілька слів, щоб знайти вміст eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Останні пошуки
Технічна підтримка
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Home24h - розумний дім майбутнього

 

ETI брала участь у європейському проекті Dom24h – розумний дім майбутнього для комфортного та здорового середовища проживання та роботи.

 

Внесок ETI у цей проект був спрямований на вирішенні питання захисту електроустановки розумного будинку. Компанія «ЕТІ Prostik» виконала проектування та впровадження головного розподільного щита, що забезпечує електропостачання всього будинку.

 

 

 

Ретельно підібране захисне обладнання всередині розподільного щита забезпечує ефективний захист електроустановки та споживачів.

 

Крім стандартних захисних елементів (пристрої захисного вимкнення RCCB, мініатюрні автоматичні вимикачі MCB, диференційні автоматичні вимикачі RCBO та ін.), варто виділити ключові інноваційні продукти ETI, спеціально розроблені для потреб розумного будинку:

 

Розумний RCBO- лічильник електроенергії

 

    

 

«Розумний» лічильник електроенергії створений на базі існуючого диференційного автоматичного вимикача серії KZS-1M з доданою функцією зв’язку. Вимірювальний модуль постійно контролює кількість спожитої електроенергії через падіння напруги на «вимірювальному резисторі» і надсилає дані через вбудований модуль «Z-wave» на «t. i. концентратор даних». Підключення до хмарного сховища дозволяє контролювати поточне споживання електроенергії для різних споживачів у будинку та її генерацію.

 

 



Ваш кошик порожній.